Aleksandar Martinović Vulin

Aleksandar Martinović Vulin

Aleksandar Martinović Vulin je prepoznatljiva vrsta na srpskoj političkoj sceni. Na žalost, ne radi se o endemskoj vrsti. Otkako je ekosistem zagađen, stvorili su se povoljni uslovi za razmnožavanje, mutiranje i ukrštanje ove vrste sa ostalim, uglavnom kopnenim beskičmenjacima. Velika je sreća da avio-prevoz ne povećava rizik od širenja vrste u udaljenim predelima, jer su tamo na vreme sproveli mere zaštite.

Odlike vrste Aleksandar Martinović Vulin baš i nije lako nabrojati, jer je ova vrsta sklona izmenama sopstvenog skeleta, sastava tkiva, biografije i krvne grupe. To naučnicima zadaje mnogo muka, kao i autorima tekstova na sajtu Wikipedia. Taman se vrsta definiše na jedan način, kad ono nastupe radikalne promene koje dovedu do neprepoznatljivosti vrste. Radikalne promene najčešće nastupaju u julu. Još uvek nema naučnog objašnjenja za to.

Jedino što se zasigurno može tvrditi jeste da je A.M.V. oženjeni pravnik, rođen sedamdesetih u Vojvodini.

On je levičar, neoliberalne orjentacije. Odriče se Karlobaga, a kune u Hag. Ili je doktor nauka, ili nije. Ili je ministar, ili to želi da bude. Veliki je poštovalac lepe reči. To demonstrira na takmičenjima u besedništvu. Ne rizikuje lutanjem kroz razne teme, već se obično drži one koju je najbolje pripremio, i o kojoj može besediti u po dana, i u po noći: Uticaj lika i dela Kancelara na rad centra u slabinskom delu kičmene moždine. Neobrazovani svet bi to drugačije rekao, ali nećemo sada o tome. U trenucima emocionalne slabosti misli mu lete ka Podmoskovlju ili Sheveningenu. Razvio je zavidnu kontrolu nad ispoljavanjem takvih emocija.

Ili je uskog lica, ili okruglog, plavih očiju, ili smeđih. Voli da mu je kosa duga, pa se šiša na kratko. Uz takvu frizuru uparuje crne uniforme i plava odela.

Moramo vas upozoriti da je sasvim moguće da se vrsta u međuvremenu značajno promenila. Ipak je od trenutka kada ste pročitali naslov, pa do ovog trenutka, prošlo više od minuta.

2 Responses so far.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.